Team lead till vårt finansteam!

Apply
  • Apply before: 31-05-23

  • Location: Uppsala

  • Posted on 29-03-23

Är du driven och nyfiken med god generell kunskap om arbetet i ett finans team? Är du en lagspelare som söker efter nya spännande utmaningar?

Då har vi rollen för dig! Btwentyfour växer och vi söker nu en Team lead till vårt finansteam.

Som Team lead är du ett seniort stöd för teamet och det dagliga arbetet. Du fungerar som ett bollplank för CEO och kommer arbeta operativt såväl som strategiskt inom finansområdet och i teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde som Team lead

  • Planera, guida och leda finansteamet
  • Driva förbättringsarbete för rapportering av resultat och KPI:er
  • Driva effektivisering av rutiner, digitalisering, etc.
  • Controlling relaterade uppgifter så som analyser, prognoser och cashflow
  • Yttersta ansvaret för bolagets årsredovisningar och deklarationer

 

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har upp till 5 års erfarenhet av liknande arbete i ett bolag med internationell koppling. För att trivas i rollen behöver du ha en djup och bred kunskap inom redovisning och ha en förmåga att snabbt ta till dig ny information och sätta dig in i komplexa frågor där du måste kunna se saker ur ett helhetsperspektiv.

Personliga egenskaper:

Som person är du prestigelös och trivs att arbeta brett. Du är strukturerad, noggrann, analytisk och nyfiken.

Du trivs i en roll där du får ta ett stort ansvar för ditt arbete och skapa värde för teamet och organisationen samt att du besitter starka ledaregenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

Att arbeta med globala affärspartners ger oss möjlighet att göra stor inverkan samtidigt som vi förblir ett sammansvetsat team. Btwentyfour startades som ett familjeföretag och oavsett hur många detaljhandelsjättar vi arbetar med så genomsyrar den varma, välkomnande och familjära känslan hela vårt företag. Vårt team är mycket skickligt, drivs av innovation och inspirerat av förändring. Vi är här för att göra skillnad, för att växa och ha kul medan vi håller på. Vi erbjuder fräscha kontorslokaler nära resecentrum, flexibla arbetstider och möjlighet till hybridarbete, bra tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag. Och självklart ett härligt gäng av kollegor!

Apply today

Send your details, including CV and cover letter to us, and we’ll get in touch as soon as possible.

Click to copy e-mail.